Tina Kai er internationalt certificeret Yogaterapeut, har en Bachelor i sygepleje og founder af virksomheden Terapeutisk Yoga.

Hun har beskæftiget sig med sundhed, fysiske og mentale udfordringer samt forståelsen af menneskets krop og sind de sidste 16 år. Gennem individuelle forløb skræddersyer hun personlige programmer, der optimere sundhed, helbred og velvære.

Tina er pioner indenfor sit felt, og som en af de eneste IAYT-certificerede
yogaterapeuter i Skandinavien, påvirker hun udviklingen af yogaterapi som en
integreret sundhedspraksis i Danmark.

http://terapeutisk.yoga


Marie-Louise er indehaver af RecreateYou og ekspert i Kærligheds afhængighed og kærlighedsmønstre – især de som forhindre dig i at have det parforhold, du ønsker dig.

Hun arbejder til dagligt med single kvinder, hvor hun gennem personlige mentorforløb, online forløb og live gruppe forløb, hjælper kvinder med at rydde op i deres kærlighedsbagage, og skabe det kærlighedsliv de længes efter.

http://www.recreateyou.dk


Phillip Guhle er professionel sejler og økonomiuddannet, igennem de sidste 20 år har Phillip været sejler på mange forskellige proffessionelle hold rundt omkring i verden.

I forbindelse med Phillips sejlads, har han været i kontakt med mange behandlingsformer og sideløbende været konsulent for flere større IT-virksomheder samt opstartsvirksomheder.

http://racesailor.com